ziraat-fakultesi-logo

Pazartesi, 29 Ocak 2018 15:44

EBİLTEM - TTO Newton Bilgilendirmesi

Sayın Öğretim Üyesi/Elemanı,​

Newton Fund proje çağrısıyla ilgili olarak hocalarımızdan gelen proje eğitimi talebi doğrultusunda 5 Şubat 2018 tarihinde Newton- Katip Çelebi Fonu Program yöneticisi ve koordinatörünün de katılımıyla bir bilgilendirme günü düzenlenecektir. Söz konusu toplantıya ilişkin bilgiler aşağıda sunulmuştur. Bu etkinliğe katılan akademisyenlerimize, akabinde proje yazım eğitimi de planlanabilecek olup, gerekse de yazım desteği de sağlanacaktır.

 

Newton – Katip Çelebi Fonu, Türkiye ile Birleşik Krallık (İngiltere, Galler, İskoçya ve Kuzey İrlanda) arasındaki bilim, teknoloji ve yenilik alanlarında işbirliğinin geliştirilmesini sağlamak amacıyla oluşturulan bir fon programıdır. Bu hedef doğrultusunda her iki ülkeden araştırmacıların bir araya gelerek ortak çalışmalarına, araştırmalarına vb. faaliyetlerine destek veren çağrı programları yürütülmektedir. 2014 yılından bu yana, TÜBİTAK ile birlikte 200’den fazla araştırmacıya toplamda 13 milyon pound üzerinde destek sağlanmıştır.

Birleşik Krallık ile fon olanaklarını tanıtmak, araştırmacılarımızın sorularını yanıtlamak ve ihtiyaç duydukları destek türlerine dair görüş alışverişinde bulunmak amacıyla 5 Şubat 2018 Pazartesi günü saat 13:30-16:00 arasında EÜ EBİLTEM- TTO Konferans Salonu'nda bir bilgi sunumu Newton- Katip Çelebi Fonu ekibi Pınar ÇETİN ve Aslı AKÇAYOZ tarafından gerçekleştirilecektir.


Etkinliğe kayıt olmak için lütfen formu doldurunuz.

İletişim: Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. ;
  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Program:

13:30 -13:45 

 Kayıt

 13:45 -14:00

 Açılış Konuşmaları

  •  Doç. Dr. Serdal TEMEL, EÜ EBİLTEM-TTO Müdür V.
  •  Prof. Dr. Necdet BUDAK, Ege Üniversitesi Rektörü 

 14:00 -15:00

 Newton-Katip Çelebi Fonu Program ve Fırsatları

  • Aslı AKÇAYOZ, Newton-Katip Çelebi Fonu Program Koordinatörü, İngiltere Büyükelçiliği
  • Pınar ÇETİN, Newton- Katip Çelebi Fonu Program Yöneticisi, İngiltere Büyükelçiliği

 15:00 -15:15

 Soru &Cevap
 

 15:15 -16:00

 Deneyim Paylaşımı

  • Advanced Fellowships; Doç. Dr. Serdal TEMEL, Yenilikçilik ve Girişimcilik Bölümü
  • Institutional Links; Doç. Dr. Serap EVRAN, Fen Fakültesi, Biyokimya Bölümü