Pazartesi, 12 Şubat 2018 13:10

Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Necdet BUDAK’ın Katılımı İle Fakültemizin Akreditasyon Sürecini Başlattık

Bölüm ve Anabilim Dalı Başkanlarımızın katılımı ile 09 Şubat 2018 Cuma günü saat 14:00’de Dekanlık Toplantı Salonu'nda akreditasyon sürecimize ilişkin olarak yapılan bilgilendirme toplantısı ile Fakültemizin akreditasyon sürecinin ilk adımını atmış bulunuyoruz. Toplantıda akreditasyon süreci hakkında sunum yapan Ziraat Fakülteleri Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (ZİDEK) Başkanı Prof.Dr. Gökhan SÖYLEMEZOĞLU’na vermiş olduğu değerli bilgiler, Rektörümüz Sayın Prof.Dr. Necdet BUDAK’a katkı ve destekleri için çok teşekkür ederiz. Tüm akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz ve üst yönetimimizin de katkıları ile akreditasyon sürecimizi mümkün olan en kısa sürede tamamlayacağımıza inanıyoruz.