Perşembe, 18 Ocak 2018 13:24

Kış Dönemi "Çiftlik Stajı" Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

• Menemen Araştırma, Uygulama ve Üretim Çiftliği’ne ulaşım için İZBAN-Egekent 2 durağından saat 7:45’de servis kalkacaktır.
  • Servisi kullanmayarak kendi imkanıyla çiftliğe ulaşacak stajyerlerin saat 8:00’de çiftlikte bulunmaları gerekmektedir.
  • Staj kıyafetleri 29.01.2018, Pazartesi günü sabah 8.00’de B-Blok’ta dağıtılacaktır.
  • Alerjisi olan stajyerlerin alerji losyonu/ilacı, sinek kovucu, güneş gözlüğü vb. kişisel koruyucuları yanlarında bulundurmaları önem arz etmektedir.
  • Arazi şartlarına uygun ayakkabı giyilmesi gerekmektedir. ( Sandalet, terlik, topuklu ayakkabı vb giymeyiniz. )
  • Öğle yemeği çiftlik yemekhanesinde 3 TL karşılığında yenebileceği gibi isteyen yemeğini yanında da getirebilecektir. Yanınızda bozuk para bulundurunuz.
  • Su sebilinden faydalanabilmek için yanınızda su şişesi ya da matara bulundurunuz.

Keyifli bir staj dönemi dileriz...

Staj İzleme Komisyonu

NOT: STAJIN İLK GÜNÜ KIYAFET DAĞITIMININ HEMEN ARDINDAN ÇİFTLİĞE GİDİLECEK OLUP, EN GEÇ 9:30’da ÇİFTLİKTE HAZIR BULUNULMASI GEREKMEKTEDİR.